Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

AΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε χτές το απόγευμα ένας χαμαιλέοντας (σύνδεσμος της πράσινης θύελλας)με την κατηγορία ότι βρέθηκε πάνω του ένας ΠΥΡΣΟΣ ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν μπάτσοι (τους οποίους κάλεσε η διοίκηση της πράσινης θύελλας) πριν την έναρξη του παιχνιδιού της Β` ερασιτεχνικής πρ.θύελα - αστραπή μεσσαίου.Ο οπαδός οδηγήθηκε για αρχή στο Α.Τ. ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ κ στη συνέχεια όπου και θα βγάλει τη νύχτα στη Γ.Α.Δ.Θ.

Εμείς από την δική μας πλευρά εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον οπαδό της πράσινης θύελλας και δηλώνουμε προς κάθε πλευρά ότι δε θα ανεχτούμε ούτε τους ρουφιάνος ούτε και τα τσιράκια τους (τους μπάτσους στη συγκεκριμένη περίπτωση...)γιατί πολύ απλά εμείς θέλουμε ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ και κανείς μα κανείς δε θα μας εμποδίσει να εκφράσουμε με οποιοδήποτε τρόπο θέλουμε εμείς την αγάπη μας προς την αγαπημένη μας ομάδα όποια και αν είναι αυτή.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον συν-οπαδό της πράσινης θύελλας

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΘΥΕΛΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟ-ΘΥΕΛΙΚΗ" ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!

Ανακοίνωση από τους Χαμελέοντες:

Σήμερα, γύρω πριν τις 4 το απόγευμα, μερικά λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της Θύελλας με το μεσαίο, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς σε όσους μπαίναμε εκείνη την ώρα στο γήπεδο. Σε μία τσάντα βρέθηκε ένας πυρσός και οι μπάτσοι προχώρησαν στη σύλληψη ενός οπαδού. Αμέσως κατεβήκαμε στο Α.Τ. Άνω Πόλης όπου το μετέφεραν. Λίγη ώρα μετά την άφιξή μας εκεί, βρεθήκαμε περικυκλωμένοι από 2 διμοιρίες των ματ και της ομάδας Ζ.
Αυτή τη στιγμή το παιδί βρίσκεται στη ΓΑΔΘ και αύριο το πρωί θα περάσει από εισαγγελέα.

Υγ1. Ευχαριστούμε πραγματικά όσους ήρθαν στο τμήμα για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.

http://xameleontes.blogspot.com/2010/03/blog-post_22.html

Το παιδί αφέθηκε "ελεύθερο" (Δευτέρα),πήρε αναβολή της δίκης για σήμερα (ΤΡΙΤΗ) ,και σήμερα πήρε νέα αναβολή για Μ. Δευτέρα.Το παιδί κατηγορείται με τον Α(Θ)ΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ Ορφανού Ιωαννίδη για κατοχη βεγγαλικων...

1 σχόλιο: