Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας


Συλλαλητήριο για την Κερατέα Σάββατο 11.30 μεσημέρι αγ. Βενιζέλου - Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 1η Απρίλη στις 18:00 έξω από το πολιτιστικό κέντρο στην αλάνα της Τούμπας -

'Κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας. Κάτι έχει αλλάξει στους δρόμους και τις γειτονιές της Τούμπας. Το διαπιστώνουμε καθημερινά ζώντας και περπατώντας ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών τα οποία συσσωρεύονται το τελευταίο διάστημα και μεταμορφώνουν τη Θεσσαλονίκη σε μια τεράστια χωματερή...΄ συνἐχεια εδω:


1 σχόλιο:

  1. Eγώ απλώς να σχολιάσω το εξής οτι αν θυμόμαστε καλά το σκηνικό με τα σκουπίδια είναι απο πέρσι(απο Νοέμβριο - Δεκέμβριο)επι παπαγεωργόπουλου κ Χριστούγεννα παρολίγον να κάναμε με τόνους απο σκουπίδια μπροστά απο τα σπίτια μας (επειδή στο δήμο λειτουργούσαν μόνο 9 σκουπιδιάρες!)αλλα ζήτησε ο μπουτάρης όπως κ τώρα απο άλλους δήμους που είχε δημάρχους πασοκσίδες (τριανδρία,πανόραμα,πυλαία...)αποριματοφόρα κ κατάφερε να "καθαρίσει"(κατα κάποιο τρόπο την πόλη)στη συνέχεια ζήτησε σκουπιδιάρες απο Αθήνα(θυμάμαι δούλευα και βλέπω στη Σβώλου ενα περίεργο σκουπιδιάρικο κ διαβάζω δήμος Αθηναίων!)κ η πόλη ήταν κάπως καθαρή επι 3μήνες.

    Τώρα αυτή η κατάσταση με τα σκουπιδιά ξεκίνησε πριν 3βδομάδες επειδή δεν είχαν πληρώσει την εταιρεία που τους παρείχε καύσιμα για τις σκουπιδίάρες κ στην αρχή της προηγούμενης βδομάδας ξέμεινε το συνεργείο του δήμου απο λάδια!!!συν το ότι ήταν τριήμερο(25Μαρτίου)κ δ βγήκαν στους δρόμους να μαζέψουν τα σκουπίδια φτάσαμε στην σημερινή κατάσταση!Πάντως σύμφωνα με τον ίδιο τν μπουτάρη μέσα σε μια βδ θα έχει καθαρίσει απο τα σκουπίδια η πόλη κ μέχρι το καλοκαιρί(έτσι λέει...!)η πόλη θα είναι απο τις καθαρότερες στην χώρα(έχει σκοπό να σοβαρέψει την ανακύκλωση...).

    Όλα αυτά απλά κ μόνο πληροφοριακά για τν όλη κατάσταση...(γτ προχθές βρισκόμουν σε μια παρέα κ λέγανε οτι έχει απεργία...! :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή