Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Προοδευτική - ΑΕ Καλλιθέας Παν. Φανερωμένη 4 - 3

Καυταντζόγλειο έρχόμαστε....


Ανήμερα μιας μεγάλης γιορτής της χριστιανοσύνης και με αντίπαλο την Παναγία Φανερωμένη η πρό έδωσε ένα από τα πιο συγκλονιστικά ματς της ιστορίας της(τα παιχνίδια με τον Μέντεκα ανήκουν σε άλλο level!!!) κατάφερε έστω και μετά κόπων και βασάνων (προ είσαι μην ξεχνιόμαστε!!!)να πάρει την προ-κριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών!!!

Το μόνο που θα πούμε είναι ότι τρως κόκκινη για εξύβριση των θείων (όχι στον Χόλο αυτή την φορά!)κερδίζεις πέναλτι το εκτελεί ο αρχηγός Χόλο και το βάλε!!! και εξιλεώθηκε!!! για ένα προηγούμενο πέναλτι που είχε σκοράρει σε λάθος εστία πριν 1,5 μήνα....
Και το ματς είχε πολύ ψωμί ακόμα καθώς στην παράταση έμεινε και η παναγία με 10 και αφού χάσαμε τα άχαστα και οι 2 ομάδες ήρθε ένα καταπληκτικό αυτογκόλ από την παναγία και έδωσε την νίκη και το εισιτήριο της επόμενης φάσης στην Πρό που το άξιζε κακά τα ψέματα!!!

Υ.Γ. Όλα τα παραπάνω είναι μια πολύ συνοπτική περίληψη του τι έγινε στο ματς (όπως μου το διηγήθηκαν!!!),στο οποίο δε μπόρεσα να παρευρεθώ(για άλλη μια φορά!) λόγω μισθωτής σκλαβιάς βέβαια,αλλά παραβρέθηκε ο συνάδελφος ο οποίος έχει και τα copyleft της περίληψης!!!


1 σχόλιο: