Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΙΤΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ 6 - 6

Aς πάρουμε τα πράγματα με χρονική σειρά η ώρα είναι 18.00 στο πολυτεχνείο μετριούνται 11παιχταράδες (μαζί με το τεχνικό επιτελείο)αλλά τα οχήματα που έχουμε είναι 2 και το 2ό με το ζόρι το λες όχημα!!!
Και εκεί που το γειώσαμε και λέγαμε να πάμε για καμιά μπύρα στην ...Κατερίνη,ξαφνικά και από κει που δε το περίμενε κανείς (καθώς είχαμε ρωτήσει όλους τους προοδευτικάριους που έχουν αμάξια!)σκάει τηλέφωνο και παίζει τρίτο αμάξι!!!

Ξεκινάμε με 2,5 αμάξια* από διάφορες περιοχές της πόλης με κατεύθυνση την Ριτίνη και τα 550m. υψόμετρο!!!
 Κάνοντας στάση στην Κα(ν)τίνα των Μαλγάρων για να τσιμπήσει ο Κάτσου ένα sandwitch φτάσαμε γύρω στις 21.00 παρά στο γήπεδο του χωριού βγήκαμε απ τα αμάξια και πάθαμε ένα (πα)σοκ από την διαφορά θερμοκρασίας με την Θεσ/νίκη (το θερμόμετρο στο αμάξι έλεγε 12βαθμούς!!!)μπήκαμε στα αποδυτήρια περιττό να αναφερθεί ότι το Τρένο σκέφτονταν πάλι τα σουβλάκια που ψήνονταν απ έξω!!!

Το ματς ξεκίνησε και η Προ παρά τις δύσκολες συνθήκες(κρύο,υψόμετρο,φυσικός χλοοτάπητας,εκτός έδρας,χωρίς αλλαγές...)κατάφερε να σκοράρει 3γκολ σε ένα ημίχρονο!!!

Για να έρθει η Χαλάρωση στο δεύτερο και τα 6μπαλάκια στην εστία του dio και η ισοφάριση στο τέλος από τον Κουτσό που άλλαξε θέση και πέρασε στην επίθεση και κράτησε την Προ αήττητη για την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις!!!

* Το 3 αμάξι πιάνονταν για μισό καθώς τα προ-βλήματα που είχε ήταν κάμποσα μεταξύ αυτών η τελική των 80χλμ,και χάλασε με το που έφτασε Θεσ/νίκη!!!

Υ.Γ. Στο τέλος του ματς έκανε την εμφάνιση του και ένα κολάδικο με αναμένους φάρους (χωρίς να έχει συμβεί τίποτα!)

1 σχόλιο:

  1. ετσι! ματς που θα έμενε φάντασμα, καταγράφηκε τελικά από demolitionarios blog. Αποκλειστικότητα! Θενκς jl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή