Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Προοδευτική Toυμπας - Α.Α.Αντωνίου 1 - 4

62ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΙΚΗΣ!!!
Μπορεί η απεργία νίκης της προ να συνεχίζεται,αλλα εγώ είπα να σταματήσω την απεργία σύνταξης άρθρων και να γράψω μετά απο 89μέρες!!!

Σ`ένα ματς απέναντι στο πρω-τοπόρο του ομίλου η Πρό στάθηκε άτυχη και το 1 - 4 δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του ματς.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την Πρό να πιέζει να χάνει ευκαιρίες, ακόμα και από απευθείας εκτέλεση κόρνερ εκτελεστής ο pele (εμπνευστής ο coachος).Η προ έπαιζε κυρίως από τα πλάγια με τους Ήρα και Βilly να κάνουν καλή δουλειά και να σώνουν ουκ ολίγες χαμένες μπαλιές και να έχει της φάσεις αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει.Πράγμα που κόντρα στη ροή του ματς έκανε ο Αγ.Αντώνιος με τετ α τετ 5λ. πριν την λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο η κατάσταση ήταν διαφορετική καθώς πριν καν συμπληρωθούν 10`αγώνα γίνεται το 0-2 και 3λ.μετά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ γίνεται το 0-3 και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.
Παρόλα αυτά το ματς είχε ακόμα ζουμί παρά το γεγονός ότι παρακαλούσαμε να το λήξει καθώς παγώναμε και περίμενε και φαι στο στέκι!Η συνέχεια είχε ένα ακυρωθέν γκολ της Προ, 4γκολ του Αη Αντώνη και το γκολ της τιμής για την Προ με σκόρερ τον Σάββα αν θυμάμαι καλά(οι έχοντας το βίντεο ας με διαφωτίσουν!)


Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ...
Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου