Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΑΙΣΧΥΛΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: 3 - 1

Σ` ένα ματς που η προ και η κερκίδα δεν ξύπνησαν ποτέ και μάλλον είχαν και hangover!!!

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγήσει κανείς την τόσο κακή εικόνα τόσο από πλευράς κερκίδας όσο και από αγωνιστικής πλευράς.

Το ματς ξεκίνησε αλλά η προ είχε μείνει στα αποδυτήρια και χωρίς να ενθουσιάσει σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους (όχι ότι ο Αισχύλος έκανε τίποτα το τρελό απλά έκανε τα αυτονόητα,που δεν τα έκανε η προ!)έτσι και καθώς φτάνουμε στο τέλος του ημιχρόνου,κερδίζει πλάγιο ο Αισχύλος,σκάει η μπάλα,λάθος εκτίμηση από τον Χρηστάρα και γκολ! έτσι απλά ο Αισχύλος άνοιξε το σκορ! τόσο άπλα για να καταλάβει κανείς το πόσο τρύπια άμυνα είχαμε...
1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.



Στο δεύτερο μέρος ο Αισχύλος μπήκε πολύ δυνατά,είχε την κατοχή της μπάλας, την οποία συνδύασε με μερικές καλές φάσεις και μπορείς να πεις ότι για κάνα 10` μας έπαιζε στο μισό γήπεδο.
Βλέποντας τα χάλια μας ο Στέργιος φρεσκάρει την ομάδα κάνοντας την αλλαγή που κάνει συνήθως τις τελευταίες αγωνιστικές (μιας και δεν έχει άλλον for στον πανκ-ο!) βγάζει τον Ρωμανό και βάζει στην θέση του τον ψηλό.

Φτάνοντας στα μέσα του ημιχρόνου ο Αισχύλος κερδίζει πλάγιο στην σέντρα ακριβώς το οποίο εκτελείται με δυνατό βολέ το οποίο φτάνει μέχρι την περιοχή και ο for του Αισχύλου κάνει το 2-0 με το γόνατο παρακαλώ!
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά γίνεται μια ανατροπή μες την περιοχή δίνεται πέναλτι και "καλώς τα παιδιά 3-0!"!!
Και να λέμε πάλι καλά που ο referi της αναμέτρησης είχε μεγάλη όρεξη για αθλητισμό και έβγαλε όλον τον αγώνα στο κέντρο του γηπέδου!!!(λίγο πάνω,λίγο κάτω )και είδε στην τελευταία φάση του ματς το χέρι του αμυντικού του Αισχύλου εντός περιοχής και μας έδωσε πέναλτι και με τον χόλο εκτελεστή βάλαμε τουλάχιστον το γκολ της τιμής!

Η κερκίδα ούτε αυτή ξύπνησε ποτέ και όσες προσπάθειες γίνανε για να φωναχτή κάνα σύνθημα μπας και τονώσουμε τους παίχτες μας,δεν είχαν αποτέλεσμα.(ούτε λα,λα,λα δε φωνάχτηκε μιλάμε για τόσο χάλια!!!)

3ή χρονιά στη ΄Β και (να με διορθώσετε αν δεν θυμάμαι καλά)τον γαμημένο τον Αισχύλο τον έχουμε νικήσει μόνο μια φορά λες και είναι καμιά ομαδάρα...
Χάσαμε για 3ό ματς συνεχόμενα,όσες και οι νίκες που κάναμε συνεχόμενα ελπίζουμε αυτό το κακό σερί να σταματήσει στον επόμενο αγώνα με τον ατρόμητο αγ.παρασκευής που έρχεται φορτσάτος μιας και φιλοδώρισε την προηγούμενη αγωνιστική με 6 μπαλάκια την φλόγα!

3 σχόλια:

  1. 1-0 την πρωτη χρονια στη Βητα, δευτερος γυρος, πριν την τεσσαρα με τον Αριστοτελη και το τρελο καμ-μπακ.

    αγωνες με Αισχυλο:
    http://proowebfanzine.wordpress.com/statistics/proo-vs/%CE%B1%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83/

    αγωνες χρονιας
    http://proowebfanzine.wordpress.com/statistics/overall/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ τον Ανώνημο για την διόρθωση.

    Ένα μυαλό το έχουμε χειμώνα καλοκαίρι που να τα θυμάται όλα!!!
    Επίσης Ρε παιδιά βάζετε και κανά όνομα να ξέρουμε ποιος "ανώνημος" είναι ο καθένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το εκρυψα για λογους ταπεινοφροσυνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή