Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Προοδευτική vs ΑΕ ΚΑΛΙΘΕΑΣ - Π.ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ 3 - 4

Άλλη μια τσάμπα ήττα για την προ...
Παίζοντας με 10 και δεχόμενοι 2 γκολ στο τελευταίο 2λεπτο του ματς το 1(μάλλον)offside και το 2ο κάνοντας control με το χέρι....

Εκπληκτικό ματς το οποίο είχε τα πάντα φάσεις,γκολ,αποβολή,θέαμα,ανατροπή και ασφ-αλήτες (λόγω 17Ν.!)
Από που να αρχίσω δ ξέρω! Ας τα πάρουμε με την σειρά γκολ απ τα αποδυτήρια για την Α.Ε.Κ. ισοφάριση με τον Ηρακλή πριν το ημίχρονο και 1-1 σκορ ημιχρόνου μέχρι εδώ όλα καλά!

Στο 2ο μέρος έγινε της ...ανας γρήγορο γκολ πάλι για την Α.Ε.Κ. ισοφάριση με τον ψηλό και 2 - 2 στη συνέχεια η προ έμεινε με 10παίκτες και όλα αυτά μέχρι το 85` όπου η προ κερδίζει φάουλ αριστερά και λίγο έξω απ την περιοχή αλλαγή για την πρό μπαίνει ο Σερέτης και λες οτι ο Βάλο που ανάλαβε την εκτέλεση θα κάνει σέντρα για τον Σερέτη που έχει ένα πλεονέκτημα στο ψηλό παιχνίδι και όμως ο goalkeeper διάλεξε λάθος δοκάρι το βλέπει ο Βαλο απευθείας και γκολάρα!
Και εκεί που λες ότι άλλη μια μεγάλη νίκη για την προ κανείς δε φαντάζονταν τι θα συμβεί στα  λεπτά που ακολουθούσαν σουτ έξω απ την περιοχή κόντρα-κοντρόλ απ τον επιθετικό(υπάρχει μια υπόνοια για offside σύμφωνα με μερικούς προσωπική άποψη δεν έχω διότι δεν είδα καλά την φάση...)τετ α τετ με την Ποζίδη και η ισοφάριση ήταν γεγονός!
Στη μεθεπόμενη και τελευταία φάση του ματς γιόμα απ την Α.Ε.Κ.κοντρόλ με το ΧΈΡΙ απ τον for σουτ και γκολ!!!
Σέντρα για την προ και κατευθείαν σφύριγμα της λήξης μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από την προ (και από την κερκίδα και από τους παίχτες)

Υ.Γ. Στο τέλος του ματς όταν άτομο της προ πήγε να πληρώσει τα κοράκια (αφού πρώτα τους εξήγησε τα παράπονα που είχαμε "πολιτισμένα")η ref της επόμενης αναμέτρησης χωρίς να έχει καμία ιδέα για το τι έχει συμβεί τον είπε σε έντονο ύφος και κάμποσες φορές "δώσε 80€ * και φύγε" !!! (*το ποσό παίζει να μην είναι σωστό!)
Τα συμπεράσματα δικά σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου