Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Αστραπή Νεάπολης - Προοδευτική 1 - 1 updated

Στο πιο επεισοδιακό ματς στην σύγχρονη ιστορία της προ,το οποίο είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον referi της αναμέτρησης η προ άφησε 2βαθμούς στην παγωμένη Νεάπολη.

Με το σφύριγμα της λήξης παίχτηκε ξύλο μεταξύ των παιχτών των 2ομάδων.





Mετά το τέλος του ματς ο ref ταμπουρώθηκε στα αποδυτήρια και δε βγήκε καθόλου απ αυτά παρα μόνο όταν ήρθαν οι μπάτσοι τους οποίους κάλεσε (2 Ασφαλήτες στην αρχή και 1 κωλάδικο με 2μπάτσους στη συνέχεια!!!)και αποχώρησαν όλοι οι οπαδοί και όλοι οι παίχτες της προ.

Στα αγωνιστικά τώρα η πρό βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ μόλις στο ΄5 της αναμέτρησης όταν μετά από κόρνερ δικό μας βγάζει αντεπίθεση η αστραπή (οριακά πρέπει να ήταν σε ελεγχόμενη θέση)έξοδος του Χρήστο στην κλειστή γωνία σουτ στην άλλη πλευρά της εστίας και γκολ!

Xαρακτηριστικό για το πόσο έπαιζε έδρα ο ref ήταν η αποβολή του Στέργιου μόλις στο 11΄ για διαμαρτυρία,κάρτα στον daffy όταν η μπάλα πάει πάνω στα αποδυτήρια και αντι να πάρουν άλλη μπάλα να παίξουν προσπαθούσαν επι κάνα δίλεπτο να την κατεβάσουν!




Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε και τίποτα καθώς 2 πεντακάθαρα πέναλτι δεν τα έδωσε και καθώς πηγαίναμε στα αποδυτήρια ένας αναπληρωματικός μας το λέει στον ref ο οποίος τον δίνει κατευθείαν κίτρινη χωρίς δεύτερη σκέψη!

 

Στο δεύτερο μέρος όσο και αν προσπαθούσε η προ να πιέσει δε τα κατάφερνε είτε λόγω των ακυρωθέν γκολ (στο 49`όταν μετά από φάουλ έξω από την περιοχή και κεφαλιά πιάνει ο τέρμας την μπάλα αλλά μπήκε μαζί με την μπάλα μες στο τέρμα)είτε των σκληρών τάκλιν που έκανε η αστραπή χωρίς καν να δοθεί ούτε φάουλ στις περισσότερες φορές και αντιθέτως μοίραζε αβέρτα τις κάρτες!



και έτσι φτάνουμε στο 70` όταν μετά από πλάγιο στα δεξιά η μπάλα πέρασε απ όλους μες την περιοχή μέχρι να βρεθεί ο Άγγελος και με πλασέ να φέρει το ματς στα ίσια μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!!!





Στο 80` αποβάλει (σωστά) με δεύτερη κίτρινη τον Σάκη για σκληρό μαρκάρισμα και εκεί που είπαμε τα είδαμε όλα σήμερα,δίνει πέναλτι στο 90`! όταν μετά από ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ τάκλιν μες την περιοχή δίνει πέναλτι (φαίνονταν στο πρόσωπο του η χαρά ότι τώρα θα σας γαμήσω!)πέναλτι που ευτυχώς έβγαλε άουτ η αστραπή!

Τέλος να αναφέρουμε ότι έβγαλε πάνω από 11κάρτες και οι μόνοι που γλίτωσαν ήταν οι Ρωμανός και ο τέρμας Ποζίδης!!!
Να ευχηθούμε περαστικά στον Ηρακλή που παρότι είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο μπήκε μέσα μετά το τέλος του ματς να χωρίσει και έφαγε καταλάθος αγκωνιά στη μύτη (μάλλον έσπασε).

 Όσον αφορά τους οπαδούς,50"τρελοί" νεκροζώντανοι έδωσαν δυναμικό παρόν παρά το κρύο  (έστω και αν οι περισσότεροι είχαν μια καθυστερημενη άφιξη!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου