Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Αναγέννηση Ρυσίου - Προοδευτική τούμπας 3 - 0

Σ`ένα ματς απέναντι στην πρώτη ομάδα του ομίλου και έχοντας πολλές απουσίες (έπαιξε η μισή δεύτερη ομάδα!)η προ δε περίμενε κάτι διαφορετικό και πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που δεν δέχτηκε και άλλα γκολ!!!




To ματς ξεκίνησε δυναμικά και κάπου εκεί στο βάθος του μυαλού σου πέρασε για λίγο η σκέψη "λες να φύγουμε με το X" λογαριάζαμε όμως χωρίς τον "ξενοδόχο"!
"Ξενοδόχος" ο οποίος κακά τα ψέματα έχει μια καλή ομάδα με πολλούς πιτσιρικάδες,καλοδουλεμένη και πολλά τρεξίματα, στα του αγώνα τώρα ο τραυματισμός του Άκη πριν καν συμπληρώσουμε 10λεπτά αγώνα (τραυματίστηκε στο 7`)ανάγκασε τον Στέργιο να κάνει την πρώτη του αλλαγή στο ματς και να βάλει τον Γιάννη (τον δικηγόρο),στο 16` κερδίζει κόρνερ το ρύσιο απευθείας εκτέλεση απέκρουσε ελάχιστα ο Χρήστος έρχεται ο for και ανοίγει το σκορ,τόσο απλά!!!
Φτάνουμε στο 34` οπού μια γλίστρα(απ τις πολλές που είχαν οι παίχτες μας σ`αυτό το ματς,λόγω της χάλια κατάστασης του γηπέδου με φυσικό χόρτο)του Χρήστου ήταν αρκετή για να γίνει το 2-0 με πλασέ και να ρίξει ψυχολογικά τον Χρηστάρα,στο 38`σέντρα απ αριστερά και καλώς τα παιδιά 3-0!!!
Στο ημίχρονο αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πόσα είναι τα πιο πολλά γκολ που έχουμε φάει και ότι θα ήμαστε τυχεροί αν δεν έχουμε νέο ρεκόρ!

Στο 2ο μέρος δεν άλλαξε και τίποτα η προ έκανε 1-2(το πολύ 3)προσπάθειες για το γκολ της τιμής χωρίς τύχη όμως,το ρύσιο παρότι έριξε λίγο την απόδοση του πάλι, είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά όσες φορές έφτασε στην περιοχή μας απλά σταθήκαμε τυχεροι!
Προς το τέλος του ματς ο Στέργιος έκανε συντήρηση δυνάμεων(λόγω του ματς της Τεττάρτης που ξανά-αναβλήθηκε!)βγάζοντας Σάββα και ψηλό και βάζοντας μέσα Γιαννάκη (μλ) και ασκάζο.

Οι οπαδοί αν και λίγοι (ας όψεται η Επσμ που μας έβαλε να παίξουμε το επόμενο πρωί για μας,μεσημέρι για τους κοινούς θνητούς!!! μετά το γλέντι, στου διόλου τη μάνα.)και παρότι υπήρξε magic bus έδωσαν δυναμικό παρόν και εισέπραξαν τον θαυμασμό των αντιπάλων!!!

2 σχόλια:

  1. Αχρειαστα να ειναι:

    μεγαλυτερη ηττα ever
    4-0 vs Αριστοτελειο Κολεγιο (10.10.10) Β Κατ
    και εντος εδρας
    1-4 vs Αισχυλος Θεσ/νικης (11.03.12) Β Κατ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι για το συμπλήρωμα, 4-1 είχαμε χάσει και απο τον Αη Γιάννη (22/01/2011) εκτός και από τον Μελιτέα (19/02/2011) πάλι εκτός.και το περσινο 4-2 με την Καλλιθέα τελευταία αγωνιστική με παρηγόρη και τάκη σκόρερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή