Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΑΕ Ποντίων - Προοδευτική 1 - 2

Μεγάλο διπλό για την προ και πρώτη μεγάλη νίκη για το νέο προπονητικό team!!!

Σ`ένα εκπληκτικό πρωινό απ όλες τις απόψεις (μοναδική εξαίρεση το πρωινό ξύπνημα και τράβηγμα μέχρι τα Τεφαα!)καλός καιρός,αξιόλογη παρουσία νεκροζώντανων για Κυριακή πρωί και επιτέλους νίκη!!!

Το σκορ άνοιξε νωρίς πριν καν συμπληρώσουμε 10λεπτά αγώνα ο Άγγελος ο οποίος παρότι μπακ, είναι πρώτος σκόρερ της προ μέχρι στιγμής με 4 (αν δε κάνω λάθος) γκολ, ίσως να το σκεφτεί λίγο το νέο τεχνικό team να τον βάλει for όπου υπάρχει σοβαρή λειψανδρία (μετά  τον τραυματισμό και του Ρωμανού δε ξέρω ποιος άλλος μπορεί να παίξει for)
Η ισοφάριση όμως δεν άργησε και πολύ...
Και έτσι λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου οι πόντιοι φέραν το ματς στα ίσια...

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την αναγκαστική αλλαγή βγήκε ο τραυματίας Γιάννης (χελιδόνης)και μπήκε ο Νίκος.

Και εκεί που λέγαμε εντάξει μωρέ τουλάχιστον να μην χάσουμε ήρθε σαν από μηχανής θεός ο billys και με όχι απλά ωραίο, αλλά καταπληκτικό και δύσκολο πλασέ στην άλλη γωνία και έβαλε την προ μπροστά στο σκορ μέσα σε τρελούς (όχι ξέφρενους λόγω της ώρας!!!)πανηγυρισμούς.

Στη συνέχεια και με την είσοδο του άλλου του Γιάννη (δικηγόρου)η προ κράτησε και είχε 2 καλές ευκαιρίες να μεγαλώσει και άλλο το σκορ με φάουλ λίγο έξω απ την περιοχή με εκτελεστή τον Σάκη που ευτυχώς γλίτωσε την δεύτερη κίτρινη για τις ουκ ολίγες φορές που διαμαρτυρήθηκε! και στα τελευταία λεπτά του ματς ωραία ατομική ενέργεια του Ρωμανού (παρόμοια φάση με το γκολ του billy)αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει και στη συνέχεια τραυματίστηκε.
...Και ενώ περιμέναμε την επανεμφάνιση του μοντέλου έστω και ως for, το προπονητικό team μας διέψευσε κατ άφορα και την θέση του Ρωμαν  πήρε ο νέος βοηθός προπονητή Παναγής!!! που λίγο έλειψε να βγάλει και ασίστ για γκολ!

Καλή εμφάνιση απ όλα τα παιδιά,ελάχιστες οι εξαιρέσεις αλλά ειδική αναφορά θα γίνει στον Ηρακλή ο οποίος χωρίς να κάνει κάτι σημαντικό πχ να σκοράρει ,έκανε πολύ καλή δουλεία στην πτέρυγα του και κράτησε και την μπάλα όταν χρειάστηκε θα έβγαινε man οf the match (μόνο το ότι ο Σάκης με το που έληξε το ματς του είπε ότι σε κερνάω μπύρες νομίζω τα λέει όλα!!!) αλλά ο billys και το γκολ του (πέρα από την χρησιμότητα του,γιατί μας έδωσε την νίκη)απλά δεν παίζεται!!!

Υ.Γ. Άργησε κάμποσο να ανέβει άρθρο αλλά η μισθωτή σκλαβιά δε σε αφήνει και πολύ ελεύθερο χρόνο...

Υ.Γ.2 Θα κάνω μια προσπάθεια από δω και πέρα  να χαλάσω την παράδοση τόσων χρόνων που έχω δημιουργήσει και να ανεβάσω άρθρο στην ώρα του!!!



3 σχόλια:

  1. Παντως δεν ειναι κακο καμια φορα να σπαμε τις παραδοσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν μερει εχεις δικιο19 Ιανουαρίου 2013 στις 1:22 π.μ.

    αλλα και εσυ με τα τουμοροου η συνεχεια δεν πας πισω, αλλα εμεις δεν σε κραζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι, ηταν λαθος επιλογη το τουμοροου, θα συμφωνισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή