Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Προοδευτική - Αίολος 1 - 2 (updated!!!)

Σ`ένα ωραίο μεσημέρι η προ έχασε τα άχαστα και μοιραία ήρθε το μοιραίο...

Για το πρώτο μέρος δε μπορώ να αναφέρω τίποτα άλλο με εξαίρεση το ότι 1 φάση κάναν και βάλανε γκολ καθώς δεν ήμουν παρών...

Για το δεύτερο μέρος τώρα  πιστεύαμε ότι θα εξελιχθεί όπως με την Σουρωτή δηλαδή με το που γίνει η σέντρα θα ισοφαρίσουμε κάπως έτσι έγινε και πάλι με την διαφορά ότι το γκολ το έβαλε ο Αίολος και με ένα δεκάλεπτο καθυστέρηση,έτσι στο 55` βαθιά μπαλιά η άμυνα έμπαζε από παντού τετ α τετ και 0 - 2.Στη συνέχεια αλλαγή για την προ έξω ο άσκα μέσα ο Παναγής.

Φτάνοντας στο 71` έχουμε τράβηγμα φανέλας στον Ρωμανό λίγο έξω από την περιοχή που ολοκληρώθηκε πέφτοντας μες την περιοχή, δεύτερη κίτρινη και φάουλ λίγο έξω από την περιοχή το οποίο κατέληξε άουτ!η προ φρεσκάρει την ομάδα βάζοντας έναν ξεκούραστο παίχτη απο τον πά(γ)νκ-ο  τον αουρέλ στην θέση του Ηρακλή.

Και αφού η πρό έχασε κυριολεκτικά τα άχαστα και πίσω συνέχισε να μπάζει από παντού και στάθηκε και τυχερή σε μερικές φάσεις από βέβαιη παραβίαση της εστίας της,ήρθε η ώρα να δούμε επιτέλους γκολ για την προ,βαθιά μπαλιά τετ α τετ του χόλο και γκολ στο 44` στα 6λεπτά που ακολούθησαν όσο και αν προσπάθησε η προ να ισοφαρίσει συνέχισε να χάνει τα άχαστα με αποτέλεσμα να έρθει ακόμα μια ήττα που σε συνδυασμό με την νίκη της Αγ.Παρασκευής που μας προσπέρασε στην βαθμολογία και της Σουρωτής που μας έφτασε στον πόντο απέναντι σε Πόντιους (μικρό το κακό!) και Χαριλάου αντίστοιχα μας βάζει για ακόμα μια φορά σε μπελάδες για τα play out και το θέμα είναι ότι φαβορί για play out είναι η Νεάπολη που αν παίξουμε μαζί τους τα ματς μόνο γιορτή δε θα είναι!!!

Αλλά σκεφτόμαστε θετικά και ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε τουλάχιστον το διπλό στην Αγ.παρασκευή και τον άσσο στην Τριανδρία απέναντι στα καλόπαιδα της Νεάπολης και αν μέχρι τότε δεν τα έχουμε καταφέρει έχουμε προ-τελευταία αγωνιστική το δεύτερο Ρύσιο που ελπίζουμε να είναι αδιάφορο τότε μπας και πάρουμε κάνα βαθμό και τελευταία αγωνιστική το πρώτο κολέγιο που αν έχει βγει πρωταθλητής και εμείς δεν έχουμε σωθεί ελπίζω να τους κλέψουμε κανά βαθμό και αυτούς!!!

Αλλά όλα αυτά είναι σενάρια (όχι όμως επιστημονικής φαντασίας!)και έχουμε 6 αγωνιστικές και πρέπει να τα δώσουμε όλα παίχτες και οπαδοί για την παραμονή που δεν είναι αυτοσκοπός καθώς το γούστο μας βγάζουμε όλοι μας!!!

Η κερκίδα επιτέλους θύμισε παλιές καλές εποχές καθώς και λαό είχε και πρόεδρο είχε και ρυθμό είχε!!! βοήθησε βέβαια και οι παράγοντες καιρός,ώρα,Τριανδρία !!!


Υ.Γ. Μετά από μια ποδοσφαιρική συζήτηση που έγινε χτες το ξημέρωμα στο στέκι κρίθηκε σκόπιμο να γίνει μια μικρή διόρθωση στο άρθρο!SORRY ΡΕ ΗΡΑ... !!! (Ήρα ξέρω πολύ καλά τι θέση παίζεις εσύ, με τον αουρέλ έμεινα μερικά χρόνια πίσω όταν ήταν πιο γρήγορος και έπαιζε πιο μπροστά!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου