Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Προοδευτική - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ 3 - 4

Ακόμα μιά τσάμπα ήττα για την προ με σοβαρό τραυματισμό του Βάλο και τραυματισμό του ref...


Για το πρώτο μέρος δεν θα πω τίποτα γιατί δεν ήμουν παρών οπότε πάμε στα του δεύτερου που είναι και το ζουμί της όλης ιστορίας!!!

Και ενώ το σκορ ήταν 1 - 2 με το που γίνεται η σέντρα της έναρξης η μπάλα πάει στον καινούργιο τον Γρηγόρη (Ν.9) σουτ έξω από την περιοχή και γκολάρα για την ισοφάριση (ο ίδιος είχε πετύχει και το πρώτο γκολ της προ στην αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο αν οι πηγές μου είναι σωστές!),
Πριν συμπληρωθούν 5λεπτά αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο έξοδος του Χρήστου απέκρουσε την μπάλα αρπάζει το ριμπάουντ ο αντίπαλος και η Σουρωτή περνάει ξανά μπροστά στο σκορ.

Στα μέσα του δευτέρου μέρους και ενώ ο Βάλο έχει διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές στον referi ότι στα στημένα "τρώει ξύλο" από τον προσωπικό του αντίπαλο,καθώς πήδηξαν για κεφαλιά ο Βάλο τρώει αγκωνιά στο φρύδι με αποτέλεσμα να σκιστεί το φρύδι και να αρχίσει κατευθείαν να τρέχει αίμα και να χρειαστεί να φύγει κατευθείαν στο νοσοκομείο (δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που φεύγει παίχτης μας στα επείγοντα!!!)αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κόσμο,ο οποίος τα έχει από το πρώτο μέρος με τον ref και τους επόπτες για την "κακή" τους διαιτησία.
Στη θέση του Βάλο που αποχώρησε τραυματίας μπήκε ο Γιάννης ο δικηγόρος.

Ο ref μετά τα όσα έγιναν εμφανώς χεσμένος άρχισε να παίζει σωστά και μπορώ να πω ότι χώρισε όχι μόνο το καρπούζι στη μέση αλλά και τα κουκούτσια!!! έτσι καταλόγισε πέναλτι υπέρ της προ που εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός χόλο για την ισοφάριση!

Η Σουρωτή όμως δεν το έβαλε κάτω και με εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και κεφαλιά πέρασε και πάλι μπροστά στο σκορ στη συνέχεια και ενώ η Σουρωτή μένει με 10 μετά από δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα φανέλας στον χόλο καθώς έβγαινε σε αντεπίθεση με καλές προοπτικές και στη συνέχεια με 9 όταν ένας από τους πολλούς "έξυπνους" που υπάρχουν στις περισσότερες ομάδες της Κατηγορίας μας και όχι μόνο,καθώς έβγαινε για αλλαγή με το πάσο του βέβαια αλλά υπερβολικά αργά (μιλάμε πιο αργά και από τον θάνατο!) και πριν βγει έξω και βλέποντας τον Ηρακλή καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα να ασχολείται με τις καλαμίδες και τα παπούτσια του ζήλεψε και είπε να φτιάξει και αυτός με την σειρά του τις κάλτσες του!!! τον βλέπει ο ref και του βγάζει κάρτα μην γνωρίζοντας όμως οτι έχει και άλλη κίτρινη και έτσι η Σουρωτή και έμεινε με 9 και δεν έκανε την αλλαγή σε εκείνη την φάση.παρόλα αυτά προ είσαι και δεν κατάφερες να εκμεταλλευθείς το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχες παρά την είσοδο και του κουτσού.


Μετά το τέλος του αγώνα φίλαθλος της ομάδας προοδευτικής εισήλθε εντός αγωνιστικού χώρου και σκυλόβρισε τον ref και τους επόπτες καθώς πήγαιναν προς τα αποδυτήρια τον μάζεψαν οι 2 αρχηγοί των ομάδων και παρότι τον βγάζουν εκτός,αυτός ξαναμπαίνει κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια και βαράει κουτουλίδι τον ref με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση κάτω χείλους!!! (σύμφωνα με τον γιατρό του αγώνα)σε απλά ελληνικά τώρα, του σχίστηκε το χείλος και άρχισε να τρέχει αίμα!!! (για να μην παρεξηγηθώ τα παραπάνω τα γράφει κάπως έτσι, στο περίπου το φύλλο αγώνα!)

Εγώ θέλοντας να εκφέρω μια πρώτη γνώμη για το γεγονός (καθώς δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στη συνέλευση λόγω των γνωστών λόγων...)και διαφωνώντας με κάποια σχόλια που είχαν ακουστεί στο παρελθόν κυρίως για τους διαιτητές και τους επόπτες του στυλ "κρίμα τον ανθρωπάκο μεροκαματιάρης είναι και αυτός χαλάει την Κυριακή του για ένα  εxtra 50€"  θα  πάρω το ρίσκο και θα το πω δημόσια και "επώνυμα": ότι και ο Κωστής και ο Νίκος και όλοι μας έχουμε και δουλειές και σχολές και γενικά και άλλα πράγματα να ασχοληθούμε τις υπόλοιπες μέρες τις βδομάδας και δε θα μας τα χαλάσει κανένας κομπλεξικός τύπος είτε επειδή δε μας γουστάρει είτε επειδή είναι πολιτικά αντίθετος σε αυτά που πρεσβεύει η προ (μπάτσος ή φασίστας)οπότε για να το λήξουμε μια και καλή δε μπορεί να έχουμε κάθε αγωνιστική και από ένα παίκτη στο νοσοκομείο αυτό πρέπει με κάποιο τρόπο να λήξει τώρα αν αυτός ήταν ο σωστός τρόπος δε ξέρω μάλλον θα διαφωνήσω, αυτό που θα πω όμως με σιγουριά είναι το ότι ήταν λάθος χρονικά... και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε...τα υπόλοιπα ας συζητηθούν στην συνέλευση που καλό θα ταν να μην είναι πάλι 10άτομα!

...Ελπίζουμε η τιμωρία να είναι μόνο η μαγευτική Ραιδεστός και τα καταπληκτικά γήπεδα μά-πα!!!

Αναμένω σχόλια, ελεύθερα και επώνυμα!!!

φοτος και βίντεος απο τις τελευταίες 2 αγωνιστικές λογικά αύριο....

1 σχόλιο:

  1. Ίσως να είναι άσχετο αυτό που θα πω, αλλά πέραν των όσων έγιναν, η ομάδα δεν έπαιξε τόσο καλά προς το τέλος όσο θα πρεπε. Οι άλλοι είχαν μείνει για λίγα λεπτά και με 8 παίκτες και εμείς δε μπορούσαμε να μαζέψουμε την ομάδα από τα χαφ και μπροστά. παρατήρησα λίγο πανικό ή μάλλον άγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή