Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ - ΑΣΤΡΑΠΉ ΝΕΆΠΟΛΗΣ 1-3

Ακόμη μια ήττα για την προ (εγώ έχω χάσει το μέτρημα!)  στο κρισιμότερο ματς τις για φέτος αποδείχτηκε πολύ κατώτερη τον προσδοκιών και παίζοντας και  για ένα ημίχρονο με 10μοιραια ήρθε η ήττα..

Όλα ήταν εναντίων μας ο ίδιος επόπτης με την Νεάπολη,το πρωινό ματς,η αλλαγή της ώρας,οι τραυματισμοί,οι απόντες παίχτες είτε λόγω τιμωρίας (Χόλο),είτε λόγω δουλειάς (Βάλο)ο καιρός που το πήγαινε για βροχή και ίσως πολλά άλλα...
Κι όμως το πιστεύαμε αυτό το ματς ότι θα το πάρουμε οτι θα τα στείλουμε τα καλόπαιδα ...(στο διάολο!!!)στα play out αλλά λογαριάζαμε χωρίς τον "ξενοδόχο" δηλαδή εμάς, γιατί μόνο έτσι δικαιολογείται η εμφάνιση (του πρώτου μέρους που παραβρέθηκα γιατί στο ημίχρονο με καλούσε η μισθωτή σκλαβιά...)και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά τώρα η Πρό με απουσίες πολλών βασικών παιχτών Βάλο,Χόλο,Θανασάκης(βασικός ξεκινάει από τότε που επέστρεψε!)και τον Παναγή να ξεκινάει βασικός για πρώτη φορά εφέτος! Πιάστηκε στον ύπνο στην αρχή και δέχτηκε άλλο ένα τζάμπα γκολ απ τα πολλά που δέχτηκε φέτος με κεφαλιά μόλις στο 12` καθώς δεν πήδηξε και κανείς να την διώξει!!!

Στη συνέχεια όσο και να προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά κυρίως με τον Σάκη οργανωτή και εκτελεστή στα στημένα δε καταφέραμε τίποτα το αξιόλογο και αυτό που ψιψιρίζονταν στην κερκίδα ήταν "πιο πιθανό να φάμε κι άλλο παρά να ισοφαρίσουμε!" ευτυχώς όμως μας διέψευσε ο Ηρακλής ο οποίος μας χρωστούσε ένα γκολ και το βάλε την κατάλληλη στιγμή στο 43` μετά από βαθιά μπαλιά τετ α τετ και ισοφαρίζει μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους νεκροζώντανους (που παρά την ώρα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από μένα αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές!)

Στη συνέχεια τρώει κάρτα ο Σάκης για χέρι στη μεσαία γραμμή και όσο και αν πίεσε η Νεάπολη με φάουλ και κόρνερ δε κατάφερε τίποτα το αξιόλογο.

Στα του δευτέρου το μόνο που ξέρω είναι η δεύτερη κάρτα του Σάκη και η επανεμφάνιση Κάτσου που άλλαξε την μορφή του αγώνα στα 10` που αγωνίστηκε.

Η κερκίδα για την ώρα και την μέρα θα πρέπει να θεωρηθεί καλή (έχουμε κάνει και πολύ καλύτερες αλλά λόγω ώρας δικαιολογείται κάπως!)απ όλες τις απόψεις και λαού και παλμού!

Σχόλιο: Σάκη δε κατηγορώ κανέναν και δε λέω ότι στα τελευταία παιχνίδια δε προσπαθήσατε, στον Αγ.Αντώνιο παρολίγον να πάρουμε Χ παίζοντας με 10 εκτός έδρας και σε φυσικό χόρτο που δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε και είναι και πιο κουραστικό!
Αλλά επέτρεψε μου να πω ότι στο πρώτο ημίχρονο εγώ προσωπικά απ την κερκίδα δεν είδα τον τσαμπουκά που θα έπρεπε να είχαμε όσον αφορά βεβαία την κρισιμότητα του ματς και τον αντίπαλο, μοιάζαμε κάπως κοιμισμένοι να το πω δε ξέρω πως να το εκφράσω(μέχρι το 30`όλα αυτά γιατί μετά λίγο ανεβήκαμε χωρίς να κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο) βέβαια τα πολλά λόγια είναι φτώχεια (για αυτό είμαστε και άφραγκοι στην τσέπη και γεμάτοι στην ψυχή)οπότε τα υπόλοιπα σε κάποια φάση από κοντά!

Υ.Γ. Εκφράζω την προσωπική μου άποψη,αυτό που έζησα εγώ στα 45` λεπτά που παραβρέθηκα,
κράξτε με ελεύθερα και επώνυμα!!!


10 σχόλια:

  1. file jelly tha simfoniso oti to mats krithike en pollois otan meiname me deka paixtes apo to 50 kai eno to skor itan 1-1..tha diafoniso gia to katoteri ton prosdokion giati edo kai dio mines i omada paizei xoris pagko kai xoris paixtes ousiastika se oles tis grammes..auto to iliko exoume toso paizoume..ti na se po parapano..an thes to analioume apo konta..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρα εν μέρει θα συμφωνήσω όσον αφορά το υλικό,(αλλα εδώ ξεκινάει μια άλλη μεγάλη συζήτηση που πρέπει κάποτε να γίνει για το θέμα υλικο-μεταγραφές-δελτία)Τώρα όσον αφορά το υλικό απάντησε μου μόνο στην ερώτηση αν η Νεάπολη είναι καλύτερη ομάδα απο μας και τα υπόλοιπα απο κοντά!

    Απλά επιτρέψτε μου ένα σχόλιο ότι σήμερα δε παίξαμε όσο έπρεπε όσον αφορά την κρισιμότητα του ματς.(ένας τελικός ήταν κατα κάποιον τρόπο!)

    Επίσης μάγκες πριν λίγο σχόλασα είμαι (walking)dead δ παίζει να γράψω σήμερα άρθρο!
    Αύριο βράδυ (όταν σχολάσω πάλι!)μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oso eimastan me 11 to skor itan 1-1 kai mporei na kerdizame kiolas.kaneis de kserei..vgike o sakis,xasame olo to kentro,o aurel apo to 50 de mporouse kai vgike allagi ligo pio meta kai ousiastika den markare kaneis sto kentro..de ksero an irthes sto mats alla etsi ginan ta prammata..ego epimeno sto oti edo kai 2 mines den exoume paixtes kai ipirxan mats pou den eixame kan allages ston pagko..i omada kamia sxesi me perisi kai episis apodinamomeni se sxesi me tin arxi tis xronias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aa episis eleipe kai o xolo kai o valo simera.kai o thanasakis apo to proigoumeno mats..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε Τζέλυ, δεν ήταν η ομάδα κατώτερη των περιστάσεων. Εγώ ο Σάκης και μόνο ήμουν κατώτερος των περιστάσεων και αδικαιολόγητος, αφήνοντας την ομαδα με 10 με τον πιο γελοιο τρόπο στην πιο κρίσιμη περίοδο του ματς. Αν υπάρχει κάποιος να φταίει για το χθεσινό αποτελεσμα, αυτός έιμαι ξεκάθαρα εγώ, ρίχτα πάνω μου και άσε τα παιδιά ήσυχα. Εγω φταιω για το χθεσινό και όχι η ομάδα. Και προσωπικά νομίζω ότι η ομάδα παρόλο ότι έχει αποδυναμωθεί πάρα πολύ, πότε δε σταμάτησε με όποιο υλικό έχει και την ποδοσφαιρική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, να προσπαθεί. Για αυτό ποτέ δε θα κατηγορούσα κάποιον που προσπαθεί. Αυτά και πάμε γερά μέχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ακόμα ένα ιστορικό άρθρο από τζλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, φίλε Τζέλυ, έχεις δίκιο. Η προτελευταία πρόταση στο σχόλιο μου είναι άκυρη. Δεν κατηγόρησες κανέναν, ούτε καν κακοπροαίρετη κριτική εκανες. Εγώ στην απογοήτευση μου πάνω φαίνεται ηθελα να δικαιολογησω ολα τα παιδια εκτος εμένα για το αποτελεσμα της Κυριακής και το έθεσα έτσι σε στυλ του 'αυτή τη φορά φταιει ο ένας και οχι το συνολο'. Δεν ηθελα να σε προσβάλλω πάντως. Πάλι καλα που γραφεις και εσυ κανα αρθρο. Και όπως πάντα: Πάμε γερά μέχρι τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατσου πολυλογά, τόσα τετ α τετ βγήκες ρε άχρηστο τομάρι, ένα γκολ δεν έβαλες και ήθελες και πέναλτι παλιοκότα. Σερέτης για σέντερ φορ. Αλλιώς Αγκάνθο. Κάτσου δεξί μπακ χαφ να μάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή