Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΑΤΡ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ 3 - 1

Σ` ένα ματς που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, σε μια καταπληκτική μέρα έμελλε να την χαλάσει για άλλη μια φορά ο μαλάκας, ο "άρχοντας" της αναμέτρησης.


Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς μόλις στο 9` μακρινή μπαλιά από την μεσαία γραμμή (αν πρόλαβα να δω καλά από τον Ηρακλή)τετ α τετ ο Ρωμανός πλασέ και γκολ,καλύτερη αρχή δε φανταζόμασταν ούτε και στα πιο τρελά μας όνειρα (ούτε του λαγωνικού!).

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη ο ατρόμητος πίεσε και στο 34` ο daffy βάζει το όνομα του στους σκόρερ, καθώς στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα αυτογκόλ!Μερικά λεπτά αργότερα,στο άκυρο τελείως ο μαλάκας της αναμέτρησης βγάζει κόκκινη στον χόλο επειδή είπε "γαμώ τον χριστό μου" (σύμφωνα με τον ρέφ,σύμφωνα με άλλες πληροφορίες είπε τον θανασάκη "γαμώ τον χριστό μου")εμείς στην κερκίδα δε καταλάβαμε τίποτα για τον λόγο της απευθείας κόκκινης κάρτας,όταν μάθαμε... έπεσε το γέλιο της αρκούδας (υπάρχει βίντεο θα ανέβει)ο χόλο ασυγκράτητος τραβούσε τα μαλλιά του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τον λόγο που έφαγε κάρτα χωρίς να υπάρξει νωρίτερα κάποια παρατήρηση-προειδοποίηση.αφού φάγαμε κάνα 5λέπτο με τις μαλακίες του μαλάκα το ματς ξανάρχισε με το περιβραχιόνιο να καταλήγει στον ντάφυ,φτάνοντας στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους στο 45+5` μετά από αναμπαμπούλα στην περιοχή δε διώχνει κανείς και ο ατρόμητος περνάει μπροστά στο σκορ!

Στο ημίχρονο ο πρόεδρας προσπάθησε να μιλήσει με τον ρεφ αλλά δεν έβγαλε άκρη!!!

Στο δεύτερο μέρος η προ τα έδωσε όλα και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα για όλα!!!! πίεσε έτρεξε έκανε φάσεις αλλά η μπάλα δεν την ήθελε και παρότι ο χρηστάρας είχε κατεβάσει τα ρολά(γιατί και οι δυο ομάδες χάσαμε τα άχαστα)τελικά κάνα 2λεπτό πριν το λήξει ήρθε και το 3γκολ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος....

Πρό είσαι και δεν έλειψαν και από αυτό το ματς οι τραυματισμοί ο Θανασάκης ο οποίος τις τελευταίες αγωνιστικές επέστρεψε στην ομάδα και ξεκινάει βασικός υπέστη διάστρεμμα και ευελπιστούμε να μην είναι σοβαρό και να τον δούμε αν όχι στο επόμενο ματς με την Νεάπολη (χλωμό το κόβω)τουλάχιστον σε ένα από τα εναπομείναντα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αλλαγές:έξω θανασάκης (Τραυμ.)μέσα Παναγής, έξω Γρηγοράκης μέσα Τίμος (επανεμφάνιση μετά από χρόνια,μπήκε και άλλαξε την  ροή του παιχνιδιού,μακάρι να μπορούσε να έρχονταν προπονήσεις και να τον ξαναδούμε σύντομα με την φανέλα με το βυσσινή αστέρι στο στήθος!!!)

MVP: ποιος άλλος ο ένα και μοναδικός ο άνθρωπος που άλλαξε την ροή του αγώνα ο ηλίθιος κατά πολλούς (μαλάκας κατά άλλους) ο REFERI !!!

Tην κερκίδα την αφήσαμε τελευταία, η οποία θύμισε αν όχι μέρες μέντεκα (είναι λίγο ιεροσυλία να μιλάμε για εκείνη την καταπληκτική μέρα!!!)αλλά δεν είχε και πολλά να ζηλέψει από εκείνη το ωραίο ματς!!! 60+τρελοί νεκροζώντανοι δε σταμάτησαν καθόλου να φωνάζουν επί 99λεπτά (ούτε για να πιουν μπύρα!)

5 σχόλια:

  1. μπραβο ρε τζελλυ. ηρθες και στο ματς ανεβασες και αρθρο την ιδια μερα. παντα τετοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΡΗΞΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ , ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!
    το χειροκροτημα ολου του γηπεδου ( παικτων και φιλαθλων αγ. παρασκευης ) στο τελος του αγωνα τα λεει ολα.
    κομπλεξικοι παντα θα υπαρχουν να τα γαμανε τη μανα ολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλύτερος παίκτης του αγώνα, υποβρίχιος! ο χρηστάρας έκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε Τζέλυ, ανέβασε μας. Κερκιδάρα φοβερή που δεν πρέπει να μεινει ασχολιάστη. Παμε γερα μεχρι τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όντως το υποβρύχιο έκανε θηριώδη εμφάνιση. όλα τα παιδιά προσπάθησαν και γενικά το αριθμητικό μειονέκτημα δεν φάνηκε ιδιαίτερα, παρόλο που είμασταν με 10 από το 35'. ατυχία πολύ καθώς η μπάλα έγλειψε τα δοκάρια σε πάνω από μια φάση.

    κερκιδάρα, ζεστό χειροκρότημα από τους παίκτες της α.παρασκευής.

    ο διαιτητής μάλλον ήταν τυχερός που την πλήρωσε ο άλλος πριν κανα μήνα... ξεφτίλα εντελώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή