Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΗΓΑΣΟΣ 0 - 0

ΟΧΙ ΑΛΛΟ Χ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ...

Σε ένα ματς το οποίο ήταν απ`τα σίγουρα (παίζαμε απέναντι στην χειρότερη ομάδα του ομίλου χειρότερη άμυνα και επίθεση!!!)και πήραμε άλλο ένα... Χ...

Το ματς ξεκίνησε με τον Πήγασο να χει την κατοχή της μπάλας και την προ να έχει ως συνήθως ακόμη έναν τραυματισμό (όχι από κάποιο μαρκάρισμα αντιπάλου αλλά από τον "καλό" αγωνιστικό χώρο της νέας μας έδρας...!)ο Άκης ήταν ο άτυχος ο οποίος δεν μπόρεσε να συμπληρώσει 5λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και βγήκε τραυματίας (και πέρσι με τα χελιδόνια στο ίδιο γήπεδο πάλι είχε τραυματιστεί!)ο Ρωμανός μπήκε στη θέση του Άκη ο οποίος Ρώμαν χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να ζεσταθεί και να βρει τα πατήματα του (μπήκε κατευθείαν χωρίς να κάνει ζέσταμα)γενικά το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάτι το ουσιαστικό η κατοχή μοιρασμένη το ίδιο και οι ευκαιρίες,να προσθέσουμε επίσης ότι ο Θανασάκης για ένα ακόμη ματς ήταν εκπληκτικός και ήταν σίγουρα ο καλύτερος παίχτης της προ στο πρώτο μέρος ήταν πολύτιμη η βοήθεια του κυρίως στον ανασταλτικό τομέα.

Ξεκινάει το δεύτερο μέρος (αφού ανεφοδιαστήκαμε με μπύρες από το κυλικείο το οποίο στην αρχή του ματς τσινούσε στο να μας δώσει τα μπουκάλια για να μην τα πετάξουμε μέσα!!! οι όποιες αντιρρήσεις τους κάμφθηκαν μετά από την διαβεβαίωση ότι κάτι τέτοιο δε θα το επιτρέψουμε να συμβεί και το τονίζουμε ότι δεν θα συμβεί!)με την κερκίδα να είναι στα up της και να μην πτοείται ούτε από το κρύο ούτε απο την κακή απόδοση της ομάδας και την προ να προσπαθεί για το πολυπόθητο γκολ αλλά αυτό να μην έρχεται ούτε μετά τις αλλαγές του Στέργιου βγήκαν οι Σάκης και ντάφυ και μπήκαν Κάτσου και Σπύρος ,ούτε από το πάθος του Ρωμανού που κυνηγούσε κάθε μπαλιά προς την αντίπαλη περιοχή.Η άμυνα όμως συνέχιζε να μπάζει από παντού και όπως γίνεται συνήθως η μπάλα είναι πόρνη και σε τιμωρεί έτσι και έγινε όσες (ελάχιστες)ευκαιρίες μας δόθηκαν τις πετάξαμε και έτσι 10λεπτά πριν το τέλος δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο όμως ευτυχώς για μας το ακύρωσε ο επόπτης ως οφσάιντ Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Πήγασο να πανηγυρίζει τον πρώτο του βαθμό και έναν απ` τους λίγους που θα μαζέψει φέτος!

Η προ πέταξε άλλους 2πολύτιμους βαθμούς στα σκουπίδια (προσθέστε και τους 2απ τον κουτσό 4σύνολο! θα ήμασταν μες την πρώτη 5αδα και όχι 6απ το τέλος)ελπίζουμε με τον καιρό να βελτιωθούμε κυρίως στην άμυνα γιατί αν συνεχίσουμε έτσι θα... φάμε καλά!!!
Αλλά προ είσαι σε λέω και δεν πτοούμαστε με τίποτα και ελπίζουμε να αποσπάσουμε άλλο ένα Χ στο επόμενο ματς με τον κεραυνό Αγίου Παύλου(ο οποίος πληροφοριακά έριξε 7 στον Πήγασο) στον...Άγιο Παύλο!!!

Υ.Γ.Και κάτι που ξεχάσαμε να αναφέρουμε είναι η επιστροφή του Σάββα μετά από 1 ολόκληρο χρόνο απουσίας!

Υ.Γ. 2 Τεττάρτη να κανονίσουμε κάτι και για αυτό...

Σαββατο 15/10 στις 16:00 στο αλεξανδρειο (θεσ/κη)

αρης θεσ/κης – ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ



ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΔ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ PHOTOS ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου