Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ vs A.E. ΠΟΝΤΙΩΝ 2 - 2

Στα βροχερά τεφαα η προ που στάθηκε άτυχη κατάφερε και πήρε την ισοπαλία απο ένα ματς που στο ημίχρονο φένονταν τελειωμένο...

επίσης όσον αφορά το ping pong,η πρόταση "το κύπελλο δεν ήταν ποτέ ο πρώτος μας στόχος αλλα το πρωτάθλημα" νομίζω τα λέει όλα!!!

...Και ναι είμαστε δεύτεροι!!!
Στο ξεκίνημα του αγώνα μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή δεν ήταν η πρό!παρόλα αυτά κατάφερε στα πρώτα 30` του αγώνα να χάσει τα άχαστα, δηλαδή είχε δοκάρι με τον ψηλό μετά απο μονοκόματο σουτ και απόκρουση του τέρματος και μερικά λεπτά αργότερα ο Σάκης κέρδισε πέναλντι και ανέλαβε ο ίδιος και την εκτέλεση καλοχτυπημένο αλλα.... στο δοκάρι!.

Τα δοκάρια δεν πτόησαν την προ που είχε σε καλή μέρα το Χρηστάρα (υποβρήχιο) που έπιασε τα άπιαστα ήταν όμως άτυχος, καθώς προς το τέλος του ημιχρόνου τραυματίστηκε στα πλευρά.

Ένα λάθος στην άμυνα μας όμως ήταν αρκετό ώστε οι πόντιοι να ανοίξουν το σκορ και να παγώσουν την κερκίδα για λίγο όμως καθώς οι 35 περίπου τρελοί νεκροζώντανοι χρειάστηκαν λίγο χρόνο να βρουν ρυθμό αλλα όταν τον βρήκαν δε σταμάτησαν καθόλου να φωνάζουν! Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα λίγο πριν το ημίχρονο στο καλύτερο δυνατό χρονικό σημείο για τους πόντιους ένα αυτογκόλ του Χόλο έκανε το 0 -2 !!! σκορ με το οποίο πήγαμε και στα αποδυτήρια.


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή του Ποζίδη και στη θέση του μπήκε ο Πάνος κάνοντας την επανεμφανισή του στην εστία της προ μετά απο 1,5 χρόνο περίπου!

Οι αντίπαλοι γύρισαν πίσω και κάνοντας καθυστερήσεις προσπάθησαν να πάρουν το διπλό αλλα λογάριαζαν όμως χωρίς τον "ξενοδόχο" η προ κατάφερε στο 55` περίπου μετά απο αυτογκολ να μπει ξανά στο παιχνίδι και πιέζοντας καθόλη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους προσπάθησε για το γκολ αλλα τίποτα η μπάλα δεν ήθελε να μπει στο πλεκτό ούτε μετά τις αλλαγές (μπήκαν Τίμος και bilis) και εκεί που είπαμε οτι κάναμε την πρώτη μας ήττα για φέτος ο Τίμος (σε μια φάση που απο το λοφάκι δεν την είδαμε και καλά)έκανε αυτό που επι 40` λεπτά αγώνα δεν μπόρεσε να κάνει κανείς, να βάλει την μπάλα στο πλεκτο!!! το τι έγινε στη λοφάκι δεν μπορεί να περιγραφει με λέξεις!!! και με το που έβαλε το γκολ ο Τίμος σφυριξε και τη λήξη ο referi!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου