Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Προοδευτική - ΑΕ Χαριλάου - Αγιος Ελευθέριος 1 - 1

Στη νέα μας έδρα με μεγάλη προσέλευση νεκροζώντανων η πρό προηγήθηκε με γκολ απο τα αποδυτήρια και ισοφαρίστηκε με πέναλντι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

To ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς γκολ απο τα αποδητήρια για τον Άγγελο μόλις στο 3` στη συνέχεια η προ πίεσε για να βάλει και δεύτερο γκολ και να τελειώσει πρόωρα το ματς αλλα δυστηχώς δε τα κατάφερε και σαν να μην έφτανε η αστοχία μας προς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ένα λάθος και μια καλή σέντρα ήταν αρκετή για να βγεί τετ α τετ με τον "υποβρήχιο" τον ανέτρεψε,πέναλντι και η ισοφάριση ήταν γεγονός!

Στο δεύτερο μέρος η προ πίεσε αλλα θα μπορούσαμε να θεωρούμε τον εαυτό μας τυχερό που δεν δέχτηκε και δεύτερο γκολ!!!

Προς το τέλος του αγώνα 10` πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας ο πάγκος της ΑΕΕΤ άρχισε να φωνάζει προς τον πάγκο της Προ με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μίνι σύραξη μεταξύ μερικών παιχτών μας και μερικούς μαλάκες απο την ΑΕΕΤ ευτυχώς έληξε σχετικά γρήγορα χωρίς περετέρω παρατράγουδα...

Η κερκίδα ήταν απλά τέλεια λαό είχε άργησε για να πάρει μπροστά αλλά όταν βρήκε ρυθμό δεν σταμάτησε καθόλου και όταν λέμε καθόλου το εννοούμε!



Το αήττητο συνεχίζεται!!!

Βέβαια χάσαμε την δεύτερη θέση (πλέον είμαστε τρίτοι)αλλά ας μην πέρνουν και πολύ αέρα τα μυαλά μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου